Welkom bij IQ-Parts; Uw partner in slangklemmen, slangen, persluchtgereedschap en LED-verlichting!
Home - Web Shop - Producten - Maatwerk - Vertegenwoordigingen - Technisch - Contact

Vertegenwoordigingen

IQ-Parts heeft de volgende vertegenwoordigingen. Door op het logo van de leverancier te klikken komt u op de website van de leverancier.

Getech Srl.
 

GeTech Srl is een producent van trillingsdempers, stelvoeten, snelspanners, snelsluitingen, kunststof scharnieren, bokwielen en nog veel meer.

 
Nordic Metalblok
 

Nordic Metalblok is een producent van slangklemmen van type Veryflex, Extraflex, eindloze en snelsluitslangklemmen en BI-norflex breedbandklemmen; allen verkrijgbaar in de kwaliteiten W2, W4 en W5.

 
Fiam Air Tools
 

FIAM Air Tools is een producent van persluchtgereedschap voor de industrie. Naast standaard persluchtgereedschap levert FIAM ook totaaloplossingen voor montageprodutielijnen en industriële automatisering en toebehoren.

 
Flexible Ducting
 

Meckind is een producent van snelspan-bandsystemen voor het monteren van verkeersborden, prullenbakken, wegbewijzeringsborden, electrakabels en vele andere toepassingen.

 
Mikalor
 

Mikalor is een producent van slangklemmen. Mikalor levert de volgende typen slangklemmen: ASFA-L slangklemmen, ASFA-S slangklemmen, SUPRA breedbandklemmen, AML bandveerklemmen, leidingklemmen met EPDM beschermingsrubber en AAL draadveerklemmen. De slangklemmen zijn verkrijgbaar in de kwaliteiten W1, W2, W4 en W5.

 
SFS Performance
 

SFS Performance is een producent van silicone koelwaterslangen, turboslangen en intercoolerslangen. Naast een compleet leveringsprogramma van standaard slangen levert SFS-Performance ook slangen op maat volgens bestaand model of tekening en dit al vanaf 1 stuks!

 
 

Rotor Clamp is een producent van zelfinstellende draadveerslangklemmen, die voornamelijk gebruikt worden in de automobielindustrie, zoals voor Audi, Volkswagen, Chevrolet, Mercedes en Porche.

 
Provision
 

ProVision is een producent van endoscopen (boroscopen) om op plekken te kunnen kijken waar u met het blote oog niet bijkomt. Eventueel mogelijk met digitale foto-en video-opname!

 
Innovative Lighting
 

Innovative Lighting is een producent van LED-verlichting (navigatieverlichting, kuipverlichting en traptrede-verlichting) voor pleziervaartuigen, campers, caravans en trailers.

 
Tridon Clamps
 

Tridon Clamps is de Europese merknaam voor het welbekende merk Ideal uit Amerika. Tridon Clamps levert het Amerikaanse type slangklem met een open band.